► Menedzsment rendszerek kiépítése

Kollégáink több évtizedes ipari gyakorlattal rendelkeznek és minőségellenőrzési, minőségjavítási tapasztalataink alapján az elsők között készítettünk fel Magyarországon ISO 9001 és ISO 14001 tanúsításokra cégeket. Mára már a menedzsment rendszerek teljes palettáját kínáljuk partnereinknek az alábbi szabványok alapján:

► MSZ EN ISO 9001 Minőségirányítási rendszerek. Követelmények

► MSZ EN ISO 14001 Környezetközpontú irányítási rendszerek. Követelmények alkalmazási útmutatóval

► MSZ EN ISO 13485 Orvostechnikai eszközök. Minőségirányítási rendszerek. Szabályozási célú követelmények

► MSZ EN ISO 22000 Élelmiszer-biztonsági irányítási rendszerek. Az élelmiszerláncban részt vevő szervezetekre vonatkozó követelmények

► MSZ EN ISO 50001 Energiagazdálkodási irányítási rendszerek. Követelmények alkalmazási útmutatóval. Megjelent a Bernika Kft. támogatásával

► IATF 16949 Minőségirányítási rendszerek. Külön követelmények az ISO 9001:2015 szabvány alkalmazásához gépjárműipari termékeket és ilyen rendeltetésű alkatrészeket gyártó szervezetek részére

► MSZ ISO/IEC 27001 Informatika. Biztonságtechnika. Információbiztonság-irányítási rendszerek. Követelmények.

► MSZ ISO 45001 A munkahelyi egészségvédelem és biztonság irányítási rendszere. Követelmények alkalmazási útmutatóval. Megjelent a Bernika Kft. támogatásával (korábbi BS OHSAS 18001).

►SCC Sicherhits Certifikat Contaktoren (Válalakozók Biztonsági Tanúsítványa)

► AQAP-2110 NATO minőségbiztosítási követelmények a tervezéshez, fejlesztéshez és gyártáshoz

► MAGYAR ÉLELMISZERKÖNYV (Codex Alimentarius Hungaricus) 2-1/1969 számú irányelv, HACCP Veszélyelemzés, Kritikus Szabályozási Pontok .

► IFS (INTERNATIONAL FOOD STANDARD) élelmiszerbiztonsági szabvány.

► BRC Global Standard Food (British Retail Consortium) élelmiszerbiztonsági szabvány.

A Bernika Kft. több mint négyszáz céget készített fel sikeresen tanúsításra. A Bernika Kft. által felkészített cégek mindegyike a tanúsító auditon sikeresen megfelelt.

Cégeinket tanúsító szervezetek: TÜV Rheinland InterCert Kft, ÉMI-TÜV SÜD Kft, SGS Hungaria Kft, DNV Kft, CERTOP Kft, BVQI, HONVÉDELMI MINISZTÉRIUM MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI ÉS BIZTONSÁGI BERUHÁZÁSI IGAZGATÓSÁG, Quali-Cert Kft, Marton Szakértő Iroda Kft, Referenciáink ellenőrizhetőek.

2015. november 1-én megjelentek a korszerűsített MSZ EN ISO 9001:2015 és MSZ EN ISO 14001:2015 szabványok. Az illetékes nemzetközi fórumok (ISO, IAF) úgy határoztak, hogy a tanúsított irányítási rendszereket legkésőbb 2018. szeptember 14-ig át kell állítani az új verzióra. A szabványok szerkezete a korábbitól eltérő és új követelményeket is tartalmaznak. Partnereinket segítendő tanfolyamokat tartunk a szabványok követelményeiről és segítünk a korábbi rendszerek átdolgozásában. A tanfolyamokról információkat az "Oktatás" fülön talál.

IRCA (International Register of Certificated Auditors, London) valamint TÜV Rheinland InterCert TÜV CERT tanúsító auditori tanfolyamát végzett és ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 vezető auditori kinevezéssel rendelkező, gyakorló auditor kollégáink vannak, ami azt jelenti, hogy nemcsak mint felkészítők vagyunk tisztában a rendszerkiépítési feladatokkal, de mint a követelményeket a másik oldalról is részletesen ismerő vezető auditorok is.

Kérje ajánlatunkat!